TOTALE UITVERKOOP! Laatste afprijzing, alles moet weg! 60% korting op ALLES! | SALE-mapjes met ronde prijzen NU OOK 10% EXTRA KORTING!
  • GRATIS VERZENDING VANAF €70,-
  • VANDAAG BESTELD VOOR 14:00, MORGEN IN HUIS
  • LAGE VERZENDKOST € 3,95

Baba Babywear

Baba Babywear

Baba Babywear is een Belgisch merk van hippe babykleding en kinderkleding voor kinderen en baby’s van 0 tot 6 jaar. De ontwerpen zijn van de hand van Sarah de Pauw, stylist en modelist, en Saar De Buysere, grafisch ontwerper. De collectie van Baba bestaat uit eenvoudige basismodellen voor jongens en meisjes tot 6 jaar in leuke kleuren, die gemakkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden. Alle kleding wordt gemaakt van 100% interlock katoen 225 gram, een katoen van uitstekende kwaliteit dat heel zacht aanvoelt.

Baba Babywear werkt uitsluitend met biologisch katoen afkomstig uit Turkije met een gecertificeerde leverancier die werkt met het ECO label. Alle modellen zijn uitvoerig getest op draagbaarheid en comfort. De kleding kan normaal machinaal gewassen worden op 40°C. Draai altijd het kledingstuk binnenste buiten en gebruik een wasmiddel voor kleur om de kleuren te behouden. Baba Babywear raadt af om de kleding in de droogkast te drogen, wegens krimp.

block
block
Min: €0 Max: €40