TOTALE UITVERKOOP! Laatste afprijzing, alles moet weg! 60% korting op ALLES! | SALE-mapjes met ronde prijzen NU OOK 10% EXTRA KORTING!
  • GRATIS VERZENDING VANAF €70,-
  • VANDAAG BESTELD VOOR 14:00, MORGEN IN HUIS
  • LAGE VERZENDKOST € 3,95

Geboortelijsten

 

 

 

 

Hoe leg je een geboortelijst bij Minipanda? 

Ben je 4 à 6 maanden zwanger?

Dan helpen wij je graag op weg bij het samenstellen van de geboortelijst! We nodigen jullie uit om een persoonlijke afspraak te maken zodat we jullie in alle rust kunnen begeleiden.

Een afspraak maken kan alsvolgt:

  • Kom naar de winkel: Wolvertemsesteenweg 97 in Grimbergen

     

  • Mail naar [email protected]
  • Bel naar 02/270 32 66 of 0479/83 52 92 (gsm Sara)

Heb je graag al wat folders van onze merken? Kom dan een informatiepakket halen in de winkel. Zo kan je in de winkel ook al eens een kijkje nemen! 

Download onze advieslijst, zo kunnen jullie zelf alvast eens bekijken wat jullie wensen om het eerste jaar van je kindje fantastisch te maken. Ook op de webshop vind je de nodige inspiratie: alles wat via de webshop gekocht kan worden, ligt ook in de winkel. Al valt er in de winkel nog veel meer te ontdekken!

Tijdens onze persoonlijke afspraak overlopen we samen de lijst. Zo kan je de verschillende gewenste producten, zien, voelen, en ervaren. We gidsen je ook verder door ons uitgebreide assortiment zodat jullie de lijst kunnen aanvullen met kleurrijk speelgoed, mooie kleertjes of gewoon leuke hebbedingetjes. Indien nodig, hebben we ook nog voldoende tijd om producten bij te bestellen. Vanaf de dag van de afspraak om de geboortelijst samen te stellen, tot een jaar na de uitgerekende datum, krijgen de ouders 10% korting op het hele assortiment. Dit is uiteraard niet cumuleerbaar met andere kortingen.


Is het zover? Dan kunnen familie en vrienden de door jou gekozen spulletjes in de winkel komen bekijken en aankopen of online bestellen via onze website. Wij beschikken over een beveiligd betaalsysteem voor online betalingen. Op de online geboortelijst staan ook cadeaubonnen, kunnen grote bedragen opgesplitst worden in schijven en kan je de producten die graag snel hebt bovenaan de lijst plaatsen!


Ben je overladen met cadeautjes? Maak dan een afspraak om de geboortelijst af te sluiten. Enkel de producten die specifiek voor jou besteld werden en seizoensgebonden kleding moeten na afloop van de geboortelijst verplicht worden aangekocht. Alle andere producten nemen wij zonder probleem terug. Minipanda legt jullie natuurlijk ook nog graag in de watten! Om je te bedanken voor je vertrouwen, geven wij na afloop van de geboortelijst, een tegoedbon van 10% op de totale waarde van de verkochte goederen (exclusief promotieartikelen).