Winkelmandje 0

Lily-Balou

Lily Balou is een Belgisch merk met eigentijdse basics in heldere kleuren dat werd opgericht in 2009. Kinderen houden van kleurrijke en comfortable kleding waarin ze ongeremd kunnen ravotten en ouders hechten belang aan goede kwaliteit en gemakkelijk onderhoud. Lily-Balou heeft hier oor naar en creëert gemakkelijk zittende broeken zonder knopen en ritsen en vrolijke kleedjes in onderhoudsvriendelijke materialen.

De collectie bestaat uit draagbare basismodellen, gemaakt van zachte stoffen zoals velours, badstof en french knit , die winter en zomer terugkomen, aangepast aan het seizoen. Alle stoffen zijn zacht, soepel en mogen in de was- en droogmachine. Lily balou bezorgt je kindje de tijd zijn leven. Anne de Smedt is de ontwerpster van dit prachtige Belgische merk.

Het begon allemaal in 2008 toen zij haar dochter Manou kreeg. Draagdoeken werden populair. Anne kon zelf ook ervaren hoe haar dochter rustiger werd in een draagdoek, hoe zij zelf meer bewegingsruimte kreeg en toch een intiem contact met haar dochter kon behouden. Haar eerste handige en modieuze draagdoeken ontwierp zij met de steun van haar schoonmoeder. Lily-Balou was geboren.