Winkelmandje 0

Milestone Baby Cards

Toen de Nederlandse Gemma Broekhuis een baby kreeg, kwam zij op het idee om alle eerste momenten van haar jonge spruit vast te leggen, die anders zo snel dreigen te vervagen. De eerste keer dat Mikkel vaste voeding at, maakte zij een kaart. Zij beschreef de mijlpaal en vermelde er de datum op. De eerste keer dat hij een koprol maakte, schreef ze een andere kaart. Van het een kwam het ander en zo ontstond Milestone Baby Cards, een set van 30 prachtig geïllustreerde kaarten in een bewaardoosje.
De Milestone Baby Cards zijn het perfecte cadeautje voor kersverse ouders. Met de kaarten kun je de meest onvergetelijke momenten van je baby in een beeld vangen: het eerste lachje, de eerste keer doorslapen en nog 28 andere mijlpalen. Schrijf de datum op de kaart en fotografeer je baby ermee. Zo vergeet je nooit wanneer je kleintje voor het eerst mama of papa zei.
The Milestone Baby Cards worden geproduceerd in Nederland. The kaarten en het doosje zijn van FSC gecertificeerd paper dat zuur- en chlorinevrij is. De gebruikte inkt is Vega-Fast ink, een Nederlands drukinkt op basis van plantaardige olie.