Winkelmandje 0

Mundo Melocotón

Mundo Melocoton is een jong en dynamisch, Belgisch bedrijf dat op de markt actief is sedert 2009. Dit Belgische lifestylelabel voor rakkertjes van 0 tot 6 jaar mag zeker niet ontbreken op je geboortelijst. Het staat voor eigentijds en optimistisch retro hip.
Bij de voorbereiding op de komst van je baby is de aankleding van dat speciale nieuwe plekje in je huis vast een topprioriteit. Of het nu gaat over een hoekje dichtbij in je eigen kamer of een volledig nieuwe babykamer. Mundo melocotón omringt je droomkind met knuffelzachte stoffen, frisse prints en vrolijke kleuren en veilige, oerdegelijke producten die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Mundo Melocoton biedt naast comfortabele en speelvriendelijke baby- en kinderkleding ook een ruime collectie linnen aan, waaronder lakens, dekbedovertrekjes, parkleggers en -omranders, zachte dekentjes voor wieg en ledikant en velours kussenhoezen. In de kleurrijke velours broekjes en vestjes kunnen baby’s en kinderen echt zichzelf zijn dankzij de bewegingsvrijheid die zij hen bieden.